Конфлікт між дітьми Яремчука: його сини відповіли, кому належать права на пісні батька.

Конфлікт між дітьми Яремчука: власник пісень
Конфлікт між дітьми Яремчука: власник пісень

Дмитро та Назарій Яремчуки: ми маємо право на хіти батька

Брати Дмитро та Назарій Яремчуки заявили, що їхня сестра Марія та вони самі мають право на хіти свого батька. Цю інформацію вони надали під час інтерв'ю музичному подкасту "СучЦукрМуз".

Однак Марія Яремчук висловила своє здивування тим, що її зведений брат розповідає журналістам про її особисте життя, хоча між ними ніколи не було спілкування. Вона також звинуватила його у тому, що він отримує роялті з пісень їхнього спільного батька. У зв'язку з цим, Дмитро та Назарій вирішили відповісти на ці звинувачення.

“Є пісня та авторські права на неї. У кого вони є? Є композитор і поет. Хто написав і створив цю пісню – їм належать авторські права. Виконавці, які співають цю пісню, мають суміжні права. Суміжні права належать спадкоємцям. Хто є спадкоємцем? Ними є ми з братом і Марія. А щодо використання таткового виконання... Ми ніколи не заперечували й не виставляли претензій нікому. Навпаки, ми часто отримуємо дзвінки, коли якийсь фільм знімається, і нас просять дозволу на використання фрагментів. Ми завжди підтримуємо і кажемо, що, окрім нас, зверніться до нашої сестри та авторів, щоб дізнатися від них&raq

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua