Королева Камілла відмовила короля Чарльза ІІІ від зустрічі з Гаррі.

Королева Камілла відмовила Гаррі зустрітися з Чарльзом ІІІ
Королева Камілла відмовила Гаррі зустрітися з Чарльзом ІІІ

Королева Камілла не порадила королю Чарльзу III зустрітись з його сином, принцем Гаррі, під час його останнього приїзду до Великої Британії. За повідомленнями, Камілла вважала, що це може завдати зайвого стресу Чарльзу III перед його майбутнім шляхом до Австралії.

Сам Король Чарльз III був зацікавлений у примиренні з Гаррі, але Камілла порадила йому бути обережним і зберігати спокій у цих справах. Джерело зазначило, що Камілла намагається уникнути будь-яких додаткових хвилювань для свого чоловіка, особливо перед важливими офіційними заходами.

Тим не менше, людина, близька до Чарльза III, розповіла, що сам Король бажає вирішити конфлікт зі своїм сином з особистих причин та зменшити напругу в королівській родині. На відомість, Король почуває потяг до християнського примирення, а його діагноз раку ще більше підсилює це бажання.

Нещодавно принц Гаррі відвідав Лондон для участі в церемонії WellChild Awards, благодійної організації, з якою він співпрацює протягом двох десятиліть, що допомагає хворим дітям. Відносини принца Гаррі з його королівськими родичами суттєво погіршилися після переїзду його та дружини Меган Маркл до США у 2020 році. У 2024 році Гаррі відвідав Лондон через хворобу батька, але їх зустріч була короткою, і принц ночував в готелі, а не в королівському палаці.

Джерела, близькі до Короля, вважають, що примирення між Чарльзом і Гаррі є важливим не тільки для сімейного спокою, але й для зменшення суспільного тиску на королівську родину, яка останнім часом отримує критику через конфлікти в сім'ї.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон розкритикували через відео про одужання.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua