Кремль терміново посилює заходи безпеки у центрі Москви.

Кремль в Москві з посиленою безпекою
Кремль в Москві з посиленою безпекою

Силові структури в Москві зміцнюють заходи безпеки через загрозу проникнення диверсійних груп. Військові формування та Національна гвардія забезпечують щоденні резерви. Про це повідомляє телеграм-канал Baza.

За повідомленнями, російська влада хвилюється через можливість проникнення "диверсійних груп" у Москву та Московську область. За даними джерел, поліція була попереджена про можливі спроби захопити їхню зброю.

Розпорядження отримали спеціальні полки, згідно з яким нові працівники мають чергувати разом зі своїми досвідченими колегами. Крім того, спеціальні полки з автоматами разом з екіпажами ДАІ зміцнюють безпеку Кремля та його навколишніх територій.

Наразі співробітники спеціальних полків та ОМОНу перебувають у щоденному резерві у своїй базі з метою оперативної реагування та виїзду.

Раніше повідомлялося, що через настійливий наступ Збройних сил України в Курській області Росії стало очевидним, що країні не вистачає військових. Кремль може оголосити загальну мобілізацію, оскільки Росії потрібно щонайменше 500 000 нових солдатів протягом наступних 12 місяців для компенсації втрат війною в Україні.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua