Криптовалюта - швидкий старт у 2022 році.

Криптовалюта - швидкий старт 2022
Криптовалюта - швидкий старт 2022

Попит на інвестиції в криптовалюту зростає щороку. Головною перевагою є можливість швидко заробити на вкладеннях. Транзакції забезпечують високий рівень безпеки та виконуються без участі банку чи платіжного провайдера.

Детальніше розглянемо основні терміни та особливості криптоінвестування у 2022 році.

Терміни для новачків:

  • Що являє собою криптовалюта? Загалом це цифровий актив, який використовує спеціальну систему шифрування даних. Валютою можна розпоряджатися на свій розсуд - продавати на біржі, обмінювати, відправляти на інші рахунки, виводити на звичайну карту або купувати товари. Коротко кажучи, це альтернатива звичним грошам, але без прямого впливу державних органів.
  • Другий за популярністю термін – блокчейн. У двох словах – це послідовність безперервних блоків, транзакцій. Кожен наступний запис має зв'язок із попереднім і включає інформацію про скоєні угоди.
  • Токен випускається на базі криптовалюти, має відношення до певного проекту. Відіграє роль цінних паперів у світі цифрових технологій.
  • Стейблкоін – цифровий актив (токен) з фіксованою вартістю, який зазвичай прив'язується до курсу долара або золота.
  • Цифровий гаманець - розрахунковий рахунок для зберігання, використання, отримання чи відправлення криптовалюти.

Детальна інформація про криптовалюти та блокчейни представлена ​​на порталі https://wellcrypto.io/ru/cryptocurrencies/.

Особливості використання криптовалюти:

Основна мета інвестування - вкладення коштів з метою подальшого виведення за вигідним курсом. Прибуток має більш довгостроковий характер і не прив'язаний до коливання ціни на криптовалюту. Трендами ціни визначаються тренди зростання та спаду.

Криптовалюти торгують на біржах, які можуть брати комісію за транзакції.

Криптовалюта у 2022 році є повноцінним способом для оплати товарів та послуг, включаючи фізичні картки для платежів. Також деякі компанії пропонують оплату заробітної плати криптовалютою за фіксованим курсом.

Проте варто пам'ятати, що інвестування завжди є ризикованою сферою. Рекомендується виконувати операції на перевірених порталах та не робити непродуманих транзакцій без знання теорії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua