Кріштіану Роналду набирає працівників до свого готелю: які вимоги і зарплати .

Кріштіану Роналду і його готель
Кріштіану Роналду і його готель

Компанія Кріштіану Роналду шукає працівників для свого готелю в Мадриді

Компанія Кріштіану Роналду оголосила про декілька вакансій у своєму готелі в Мадриді. Зацікавленим пропонуються різні посади, такі як домробітниця, супервайзер, швейцар, портьє і молодший офіціант. Для того, щоб отримати роботу, необхідно володіти високим рівнем англійської мови та мати вищу професійну освіту.

Згідно з інформацією, зарплата на керівницькій посаді складатиме €2300 на місяць, а на посаді офіціанта - €1300. Швейцар отримуватиме щорічно €23 тис. і молодший офіціант €13 тис. при роботі всього 20 годин на тиждень.

Крім того, компанія пропонує безстроковий контракт, оплата харчування, медичне страхування та перепустки до ресторану. Працівники також будуть мати можливість скористатися пільговими тарифами на проживання в готелях мережі і отримувати 25% знижку у барах та ресторанах. Щодо відпустки, працівникам надається 30 днів на рік, а також 20 додаткових днів.

Кріштіану Роналду вже заявив, що після завершення своєї футбольної кар'єри він не планує стати тренером, а намір зосередитися на розвитку власного бізнесу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua