Курська спецоперація ЗСУ. Бойовик Кадирова визнав проблеми у росіян.

Курська спецоперація ЗСУ. Бойовик Кадирова визнав проблеми у росіян
Курська спецоперація ЗСУ. Бойовик Кадирова визнав проблеми у росіян

Бої на Курщині: росіяни визнають, що це найтяжчий напрямок

Після двомісячної Курської операції Збройні сили України отримують визнання від ворога. Командир загону спецназу "Ахмат" під псевдонімом Аїд заявив, що бої на Курщині є найскладнішими. Згідно з пропагандистами з tass.ru, він підкреслив, що тут відбуваються найбільш інтенсивні бої.

Аїд стверджує, що проти росіян у Курській області ведуть битву щонайменше 14 бригад ЗСУ. Він визнає, що для супротивника цей напрямок є найскладнішим на фронті.

Варто зауважити, що Курська операція розпочалася 6 серпня 2024 року.

Нещодавно Збройні сили України змогли прогресувати на північ від міста Суджа в Курській області. За геолокаційними знімками від 20 жовтня, ЗСУ продовжують атакувати на схід від Черкаського Поріччя (на північ від Суджи).

Військовослужбовець Кирило Сазонов з ЗСУ повідомив, що ситуація в Курській області змінюється щогодини, і лінія фронту тут нестабільна.

Також варто відзначити, що контроль Збройних сил України над деякими районами Курської області спонукав Росію до частого обміну військовополоненими з Україною.

Раніше повідомлялося, що росіяни затримали 18 північнокорейських солдатів, які намагалися втекти з позицій в Курській області. Їх можуть використати для атак на українських військових.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua