Леді Гага підірвала Париж: чому виступ на Олімпіаді обернувся скандалом?.

Леді Гага під час виступу
Леді Гага під час виступу

Виступ Леді Гаги на Олімпійських іграх у Парижі став причиною шквалу критики

Цього літа Леді Гага виступила на відкритті Олімпійських ігор у Парижі, що стало однією з найгучніших подій. Багато глядачів захопило феєричне шоу, але виступ також викликав багато критики.

Основна причина скандалу полягає в тому, що національне свято Франції було відзначено американською зіркою. Багато французів виразили своє незадоволення тим, що вирішили запросити саме іноземну співачку. Їхні аргументи різноманітні: від акценту Гаги під час виконання французької пісні до недовіри до іноземних талантів.

Соціальні мережі буквально захвилювалися коментарями та обговореннями цього питання. Багато користувачів відчували, що їхню культуру упущено, запросивши Леді Гагу. Інші ж захищали рішення організаторів, вказуючи на те, що вона може привернути більше уваги до Олімпіади.

«Чому Леді Гага є найкращим вибором для виконання французької пісні?», - цитує видання LADbibl незадоволених глядачів.

Деякі аналітики вбачають у цьому скандалі не тільки культурний, але й політичний підтекст. Вони вважають, що критика Гаги є відображенням більших суспільних проблем Франції, пов'язаних з ідентичністю, націоналізмом та глобалізацією.

«Музиканти, які виступатимуть на церемоніях Олімпіади в Парижі 2024 року, не отримають гонорар за свої послуги», - повідомили організатори.

При цьому не можна оминати й економічний аспект цього питання. Багато людей звернули увагу на те, що ні Леді Гага, ні інші зірки, які виступали на відкритті, не отримали гонорару. Це викликало питання щодо того, чому такі відомі артисти згодилися виступати безкоштовно. Можливо, це було частиною маркетингової стратегії, спрямованої на підвищення популярності Олімпіади.

Нагадаємо, що у Франції вже скасовано потяги з Нідерландів на Олімпіаду-2024.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua