Легендарний уругвайський футболіст дебютує на професійному тенісному турнірі.

Уругвайський футболіст на тенісному турнірі
Уругвайський футболіст на тенісному турнірі

Дієго Форлан стає професійним тенісистом

Легендарний уругвайський футболіст Дієго Форлан збирається зробити свій дебют у професійному тенісі в листопаді цього року. Він відомий своїми виступами за "Манчестер Юнайтед", "Атлетіко" Мадрид та "Інтер" Мілан. Форлан закінчив свою футбольну кар'єру в 2019 році, а в 2010 році був визнаний найкращим гравцем Чемпіонату Світу, де він став найкращим бомбардиром та допоміг своїй збірній досягти півфіналу.

У своїй юності Форлан також займався тенісом, але він обрав футбол основним видом спорту. Проте після завершення футбольної кар'єри він продовжив грати у ветеранських тенісних турнірах ITF.

Тепер Форлан вирішив спробувати свої сили у професійному тенісі. Він почав тренуватися і приймати участь у тенісних змаганнях, де почав перемагати сильних гравців.

У монтевідео Форлан виступатиме разом з аргентинцем Федеріко Корією. Слід зазначити, що Форлан не є першим футболістом, який спробує свої сили у професійному тенісі після закінчення кар'єри. У 2017 році так само зробив це Паоло Мальдіні, захисник збірної Італії та "Мілану".

Турнір ATP Challenger Tour у Монтевідео відбудеться з 11 по 17 листопада і матиме призовий фонд у розмірі $133,25 тисячі.

Нагадаємо, що український парний дует Олексія Крутиха та Віталія Сачка здобув перемогу на турнірі ATP Challenger в Ольбії, Італія.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua