«Люта ганьба від безвиході»: РФ зіграє футбольні матчі з Сирією та Еритреєю .

Команда РФ зіграє з Сирією та Еритреєю
Команда РФ зіграє з Сирією та Еритреєю

Футбольна збірна Росії зіткнулася з проблемою в участі у міжнародних змаганнях через санкції, накладені на країну FIFA та UEFA через вторгнення в Україну. Багато країн відмовилися грати з окупантами, що призвело до того, що росіяни не можуть знайти суперників для товариських матчів. Про це повідомляє видання Sky News.

Збірна Росії планувала провести дружні поєдинки з Пакистаном, але ці останні відмовилися через недостатню підготовку. Зараз росіяни планують зустрітися з командою Сирії у листопаді, але багато країн відмовляються грати проти Росії через санкції. Російська команда зазнає проблем з пошуком суперників на міжнародному рівні.

Це важко впливає на стан російського футболу, оскільки все більше країн уникає можливості зіграти з російською збірною. Росія може провести матчі з командами Еритреї та кількома африканськими країнами. Вболівальники в Росії активно обговорюють цю ситуацію в соціальних мережах та засуджують її.

Україна звернулася до Міжнародної Асоціації Всесвітніх ігор з офіційним листом, в якому закликала зберегти заборону на участь російських спортсменів у міжнародних іграх 2025 року. Раніше президент України Володимир Зеленський ввів у дію рішення щодо санкцій проти Росії.

США розширили санкції проти Росії

Сполучені Штати Америки посилили санкції проти Росії, зокрема, вплинули на оборонний та металургійний комплекси. Про це інформує Міністерство фінансів США.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua