Масштабні повені у Європі: «Укрзалізниця» повідомила про скасування низки рейсів .

Повені в Європі: скасування рейсів Укрзалізницею
Повені в Європі: скасування рейсів Укрзалізницею

У зв'язку з потужними повенями в Європі, деякі залізничні рейси були скасовані, повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

Зокрема, рейс Відень-Київ-Відень тепер буде курсувати як Будапешт-Київ-Будапешт щонайменше у понеділок.

Очікується, що відновлення руху буде повільним, оскільки негода найбільше вразить Австрію сьогодні-завтра. Тому вокзали та метро будуть призупинені частково.

Пасажирам з квитками у Відні пропонується звернутися до інформаційно-сервісного пункту для отримання безкоштовного проживання і харчування на час негоди

Також був скасований рейс Чоп-Відень-Чоп через неможливість виїхати з Відня.

Рейси Прага-Перемишль-Прага поки що не можуть пройти затоплену ділянку на кордоні Чехії та Польщі. Сьогодні буде організовано рух човнів від Праги до польського кордону і від Перемишля до чеського кордону з автобусним трансфером навколо підтопленої ділянки

Проте, рейси до/з Варшави, Хелма, Перемишля, Кошице, Будапешта та Захоня курсують без змін.

Ми приймаємо пасажирів, які не змогли потрапити на свої рейси через негоду, на ІНШІ рейси з Польщі згідно з наявними квитками на будь-які вільні місця!

Нагадаємо, що протягом останніх декількох днів через повені загинули щонайменше вісім осіб, а тисячі людей були змушені евакуюватися від повеней в Чехії, Польщі, Австрії і Румунії.

У Східній Німеччині рівень води продовжує підніматися, проте загалом ситуація в країні є стабільною. Втім, ситуація в Австрії, Польщі та Чехії, які найбільше постраждали від повеней, залишається напруженою. Зливи затопили великі території, вже вісім осіб загинули в воді до неділі вечора, а ще четверо людей в Чехії зникли безвісти.

Також варто зазначити, що через повінь у Чехії, Австрії та Польщі були скасовані рейс Відень-Будапешт-Київ та Прага-Перемишль-Прага.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua