Мер Острога визнав, що п’яний побив жінку в День пам'яті захисників.

Мер Острога п'яний побив жінку
Мер Острога п'яний побив жінку

Мер Острога побив жінку у стані алкогольного сп'яніння

Міський голова Острога Юрій Ягодка вибачився за те, що 29 серпня, в День пам'яті захисників, у стані алкогольного сп'яніння побив місцеву жительку.

Юрій Ягодка, мер Острога, просив вибачення за інцидент, який стався 29 серпня. В той день, коли відзначали День пам'яті захисників, він захопився алкоголем і побив жінку. Цей інцидент стався через програвання російської музики в Центрі культури та дозвілля, що знаходиться біля місцевої бібліотеки. Жінка звернулася в поліцію і написала заяву про фізичні ушкодження, які їй були завдані мером.

Через майже місяць після того інциденту, Юрій Ягодка визнав свою провину і просив вибачення у тих, хто голосував за нього на виборах, а також у тих, хто віддав свій голос іншому кандидату. Зараз мер Острога коментує цю ситуацію, визнаючи свою провину.

Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування цього інциденту, однак за законодавством, для повторного обрання мера необхідно дочекатися виборів.

Юрій Ягодка обіймає посаду мера Острога з 2020 року. Він розпочав свою кар'єру в банківській сфері, а потім займав посади голови Острозької районної державної адміністрації та сільського голови Розвазької сільської ради.

Нагадаємо, що у мерії Одеси було прийнято рішення про ремонт ліцею, вартість якого значно перевищила заплановану суму.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua