Міхаель Шумахер з'явився на весіллі дочки: перший публічний вихід за 11 років.

Автогонщик Міхаель Шумахер на весіллі
Автогонщик Міхаель Шумахер на весіллі

Шумахер відвідав весілля своєї дочки після довгої травми голови

Семиратний чемпіон світу з Формули-1 Міхаель Шумахер, який з 2013 року не з'являвся у громадськості через серйозну травму голови, був присутній на весіллі своєї дочки Джини-Марії. Церемонія відбулася 28 вересня на розкішній віллі на Мальорці, яку сім'я Шумахерів придбала у президента "Реал Мадрид" Флорентіно Переса, повідомляє британський таблоїд The Mirror.

У грудні 2013 року Шумахер отримав серйозну черепно-мозкову травму під час катання на лижах у французьких Альпах. Незважаючи на шолом, він впав і ударився головою об скелю. Після двох нейрохірургічних операцій гонщик знаходився в штучній комі протягом 207 днів. Після виходу з коми Шумахер перебуває під постійним медичним наглядом і не з'являється на публіці, інформує видання.

Поява Міхаеля на весіллі своєї дочки стала сенсацією. Його дружина Корінна все це часу тримала сімейне життя у строгій конфіденційності, тому мало було відомостей щодо стану здоров'я гонщика.

Весілля Джини-Марії та її обранця Ієна Бетке відбулося у вузькому колі родичів та друзів. Згідно з деякими даними, гостей було попрошено здати свої мобільні телефони, щоб уникнути поширення фотографій Шумахера.

Зазначимо, що на святі було близько 100 гостей, але їм було заборонено мати при собі мобільні телефони для запобігання фотографуванню Шумахера.

Поява Міхаеля у громадськості дарує надію на його покращення. Очікується, що в найближчий час він відвідає також весілля свого сина Міка.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua