Міністр Кулеба пішов у прийми до нової коханої.

Міністр Кулеба з новою коханою
Міністр Кулеба з новою коханою

Ексміністр Дмитро Кулеба розповів, що він проживає у квартирі своєї дівчини Світлани Павелецької, але мріє відремонтувати та жити в селі на Полтавщині.

«У моїй квартирі живе мій син, якому 18 років. Сплачую комуналку. Я пішов «у прийми» до прекрасної жінки. Були плітки, що я купив коханій квартиру, але це не так», – пояснив Кулеба.

Кулеба має бажання повернутися до села на Полтавщині, де зростав його батько. Він підкреслив, що село має значення для формування країни і планує створити овечу ферму для оживлення села і залучення інших людей зробити це у своїх селах.

«Україна сформувалася в селі. Я хочу показати приклад того, що село можна оживити. Ми придумали створити невелику овечу ферму, яка буде працювати і надавати роботу людям. Це не має бути бізнесом для збагачення, мета цього - показати іншим людям приклад, які можуть надихнуться і зробити це в своїх селах. Ми повинні змінити тенденцію зникнення сільськогосподарських сіл», – сказав Кулеба.

Кулеба скаржиться на те, що українці не цінують свою країну і її красу. Він хоче змінити цю ситуацію і надихати українців пишатися своєю культурною спадщиною та традиціями.

«Всі захоплюються іншими країнами, але ніхто не цінує власні культурні спадщину та традиції. Я хочу, щоб українці помічали красу та естетику своєї країни і пишалися нею», – заявив Кулеба.

Дівчина Кулеби, Світлана Павелецька, підтримала його у своєму Instagram і висловила свою гордість та кохання до нього.

«Я пишаюся тобою і безмежно тебе кохаю. Дякую за кожну мить, для мене і для нас», – написала Павелецька.

Також Павелецька показала зустріч з Кулебою на автовокзалі в Пирятині. Кулеба тримав в руках пирятинський пряник та біляш і розповів про їх особливе значення для себе.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua