Міноборони впровадило нові стандарти якості військової форми.

Військова форма згідно нових стандартів
Військова форма згідно нових стандартів

Міністерство оборони нові правила контролю якості речового забезпечення Збройних сил України. Технічний огляд і випробування продуктів будуть проводитися за сучасними методами, що відповідають міжнародним стандартам.

"Новий стандарт контролю якості речового забезпечення військових, розроблений Центральним управлінням контролю якості Міноборони, надійшов у силу цього місяця. Документ був розроблений за запитом військових, оскільки вимоги до якості речового забезпечення зросли під час війни, а технологічний розвиток у виробництві матеріалів та засобів захисту значно прискорився", - зазначається в повідомленні.

Міністерство оборони постійно працює над поліпшенням контролю якості товарів для військових. Новий стандарт допоможе постачальникам краще розуміти свої права та обов'язки. В ньому встановлено, як саме відбувається контроль якості на всіх етапах постачання: проведення вхідного контролю сировини та комплектуючих, перевірка контрольних зразків товару, проведення приймального контролю товару за якістю.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua