МОЗ ініціює додаткову перевірку тендеру на ремонт "Охматдиту".

Перевірка тендеру на ремонт Охматдиту
Перевірка тендеру на ремонт Охматдиту

Міністерство охорони здоров'я просить правоохоронні органи перевірити тендер на ремонт лікарні "Охматдит"

Міністерство охорони здоров'я України звернулося до правоохоронних органів, щоб провести перевірку тендеру на ремонт лікарні "Охматдит". Цей корпус постраждав від ракетної атаки від Росії. Про це повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

Міністр повідомив, що робоча група НДСЛ "Охматдит" рекомендувала обрати переможцем конкурсу компанію "Буд-технолоджі". Але договір ще не підписано, оскільки перевіряється, чи зможе ця компанія виконати всі необхідні роботи.

"Бачу, що цей вибір викликав резонанс, саме тому сьогодні ми звернулися до правоохоронних органів для проведення додаткових перевірок. Зі свого боку хочу ще раз підкреслити, що я особисто і моя команда робимо все, аби процес був абсолютно прозорий", — зазначив Ляшко.

Міністр запропонував зустрітися у лікарні "Охматдит" 2 серпня о 14:00, де він відповість на всі запитання щодо тендеру. Він також заявив, що після підписання договору з компанією-підрядником буде щодня публікуватися звіт про витрачання коштів.

Варто зазначити, що згідно з розслідуванням "Наших грошей", для відновлення пошкодженого корпусу "Охматдиту" було обрано одну з найдорожчих тендерних пропозицій. Компанія "Буд-технолоджі" пропонувала виконати роботи за 307 млн грн.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua