На Донеччині 260 тисяч людей лишилися без водопостачання: названо причину.

Сухі двори через аварію на мережі
Сухі двори через аварію на мережі

Північ Донеччини залишиться без води через обстріли

Завдяки масованому ворожому обстрілу, північ Донеччини залишиться без водопостачання на невизначений період. Про це повідомив начальник обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

«Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка, Костянтинівка та прилеглі населені пункти, де загалом живе близько 260 тисяч людей, матимуть проблеми з постачанням води через масований ворожий обстріл», – заявив глава регіону.

Філашкін нагадав, що 28 вересня росіяни сильно пошкодили два об'єкти «Води Донбасу». Внаслідок великого обсягу пошкоджень, відновлення роботи обладнання стало неможливим.

Організація водопостачання разом з місцевою владою працює над забезпеченням альтернативних водних ресурсів. Наразі тимчасове постачання технічної води здійснюється із річкового водозабору КП Вода Донбасу», – зазначив очільник обласної військової адміністрації.

Нагадаємо, що сьогодні через наслідки російських обстрілів з 10:15 у частині Харківської та Полтавської областей запроваджувалися аварійні відключення світла. Це було потрібно для недопущення перевантаження обладнання та зниження напруги в мережах обленерго.

Результативна робота протиповітряної оборони проти атак Росії

Напад російських дронів на Київщину вночі 3 жовтня було успішно зупинено завдяки роботі протиповітряної оборони.

Крім того, внаслідок авіаційних ударів російського ворога у Харкові та Золочеву 2 жовтня ввечері, постраждало 13 осіб, включаючи дитину.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua