На Донеччині окупанти вдарили по відділенню «Нової пошти»: є загиблі та поранені.

Відділення
Відділення "Нової пошти" після атаки окупантів

Донецька обласна прокуратура повідомила, що російські війська атакували поштове відділення в селищі Олексієво-Дружківка Краматорського району. Ця атака призвела до загибелі двох людей і поранення ще одного. Згідно зі звітом, обстріл був здійснений близько 16:30 і об'єктом став місцеве поштове відділення.

Згідно з повідомленням пресслужби прокуратури, ще один чоловік, 37-річний, отримав мінно-вибухову травму і був доставлений до медичного закладу.

Наразі тривають роботи з розчищення руїн і пошукові операції в районі події. Кількість постраждалих поки не встановлена.

Зростаюча інтенсивність атак у Харківській області

Також варто зазначити, що російські війська посилюють обстріли у Харківській області, зокрема використовуючи керовані авіабомби. Протягом цього року зафіксовано понад 3,7 тисячі обстрілів, що значно перевищує показники минулого року. Більшість атак спрямовані на енергетичну і цивільну інфраструктуру.

Атаки на Хмельниччині

Уночі 24 жовтня у Хмельниччині було почуто звуки вибухів, під час повітряної тривоги, яка розпочалася о 03:50. Це призвело до пошкодження і руйнування кількох об'єктів у Старокостянтинівській громаді.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua