На фронті загинула чемпіонка України з важкої атлетики Ніна Пашкевич (фото).

Ніна Пашкевич під час виступу
Ніна Пашкевич під час виступу

У результаті виконання бойового завдання у Донецькій області загинула важкоатлетка, бойова медицина та стрільчиня Ніна Пашкевич. Про це повідомила Здолбунівська міська рада.

«З невимовним болем повідомляємо, що під час виконання бойового завдання на Донеччині загинула стрілець Ніна Пашкевич. Назавжди 47...», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Ніна Пашкевич була відома як спортсменка-важкоатлетка, майстриня спорту та тренерка чемпіонок України і Європи.

Навіть під час перебування на службі, вона брала участь у спортивних змаганнях.

У квітні цього року Ніна Пашкевич здобула перемогу на Чемпіонаті України з важкої атлетики, була десятиразовою чемпіонкою серед Masters і встановила кілька рекордів.

21 вересня, в суботу, Ніна Миколаївна повертається додому на щиті.

Нагадаємо, що в боях за Україну загинув телеоператор Ігор Захаров. Рік його вважали зниклим безвісти. Трагічну звістку повідомила колега Ігоря кореспондентка Наталя Малярчук у коментарі Інституту масової інформації.

Ігор Захаров працював на телеканалах «Україна» та «1+1», а на початку повномасштабного вторгнення росіян був мобілізований та служив у Національній гвардії. Чоловік зник рік тому. Недавно експертиза підтвердила його загибель.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua