На фронті загинув артист Дніпровського театру Андрій Касьянов.

Андрій Касьянов на сцені
Андрій Касьянов на сцені

У Дніпрі загинув артист Дніпровського театру імені Тараса Шевченка Андрій Касьянов. Інформацію про це опублікували на сторінці театру у Facebook.

Андрій Касьянов був талановитим артистом і відданим захисником нашої держави. Його смерть вразила всю театральну родину. Ми завжди пам'ятатимемо його як найкращу людину.

Ми вічно вдячні та шануємо тебе, Андрію! Ти завжди залишатимешся в наших серцях як сильна та непереможна людина. Ти пожертвував своїм життям заради мирного майбутнього України!

Режисерка та письменниця Ірина Цілик також висловила свої співчуття.

Актор з Дніпра Андрій Касьянов загинув у бою з ворогом. Це дуже болісно. Спокійної тобі землі, у нього було ще все перед ним.

Андрій Касьянов народився 30 січня 1997 року і йому було 27 років. Однією з його останніх ролей була роль Ніко Піросмані у виставі "Мільйон червоних троянд".

Також варто згадати, що на фронті загинула 19-річна військова Юлія Бояновська з Львівщини, яка служила у третій окремій штурмовій бригаді.

12 серпня українського пілота Олександра Мигулю, якому також було 27 років, вбили під час бойового завдання проти російських окупантів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua