На Хмельниччині затримано чоловіка, який намагався розстріляти поліцейських (фото).

Затриманий чоловік, який напав на поліцейських
Затриманий чоловік, який напав на поліцейських

У Хмельницькій області затримали чоловіка, що відкрив вогонь по поліцейських та поранив їх

У селі Олешин поліцейські затримали чоловіка, який відкрив вогонь по службових автомобілях поліції та поранив поліцейського та цивільного. Про це повідомляє Національна поліція України.

Зазначається, що чоловік здійснив 60 пострілів з автомата Калашникова по працівниках поліції та їх автомобілях.

Подія сталася 14 вересня, близько першої години ночі, в селі Олешин Хмельницької територіальної громади. Екіпаж групи реагування патрульної поліції зупинив автомобіль місцевого мешканця для перевірки причин руху під час комендантської години, - йдеться у повідомленні.

Спочатку поліцейські встановили, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп'яніння та склали на нього протокол. Після цього водій, який проживає неподалік, пішов додому, щоб вирішити питання з транспортним засобом, залишивши в автомобілі свого товариша.

Чоловік повернувся до місця події з автоматом Калашникова і почав стріляти в поліцейських: "Поліцейські відкрили вогонь у відповідь та викликали допомогу".

Нагадаємо, що раніше СБУ та Нацполіція затримали п'ятьох підпалювачів-провокаторів, які виконували "замовлення" спецслужб РФ у Києві. Палії різного віку та статусу, проте всіх їх об'єднувало бажання легкої наживи та готовність продати картинку розхитаного українського суспільства російським оккупантам. Частина коштів, що зловмисникам були оплачені, вони розміняли на можливість провести наступні вісім років свого життя в тюрмі.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua