На Курщині українські десантники знищили підрозділ російських морпіхів.

Українські десантники знищили російських морпіхів
Українські десантники знищили російських морпіхів

Десантники української Поліської бригади ДШВ ЗСУ успішно знищили російський підрозділ морської піхоти в Курській області. Про це інформували в Telegram.

«Десантники 95 окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України не втомлюються виписувати квитки «на концерт до Кобзона» російським піхотинцям з 155 окремої бригади морської піхоти Тихоокеанського флоту», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що розвідувальний підрозділ бригади успішно атакував позицію російських морських піхотинців.

«Військові злочинці були впевнені у своїй безпеці, але атака українських десантників була настільки швидкою, що вони навіть не встигли екіпіруватись та взути берці. Згідно з відео, було знищено 14 російських солдатів, хоча видно лише дев'ять», - заявили десантники.

Аналітики Інституту вивчення війни (ISW) зауважили, що російські окупанти активно діють на Донеччині та наступають у Курській області. Українські ЗСУ також зазнають успіх на Куп'янському напрямку. 

За даними Інституту вивчення війни (ISW), контроль Збройних сил України над частиною Курської області змусив Росію більше обмінюватись військовополоненими з Україною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua