На Одещині внаслідок атаки дрона пошкоджена дев’ятиповерхівка, п’ятеро постраждалих.

Пошкоджена дев'ятиповерхівка в Одещині
Пошкоджена дев'ятиповерхівка в Одещині

Атака російського дрона пошкодила будинок на Одещині

У результаті атаки російського ударного дрона пошкоджено скління та фасад девʼятиповерхового будинку на Одещині. П'ятеро людей отримали травми, троє з них у критичному стані та госпіталізовані. Про це повідомив голова Одеської обласної державної адміністрації Олег Кіпер.

Зазначено, що атака дрона призвела до пошкоджень багатоповерхівки та медичної установи в місті Чорноморське.

«Третю ніч поспіль російські агресори тероризують Одещину ударними безпілотниками. Наші сили протиповітряної оборони знищили більшість цілей. Внаслідок атаки в Одеському районі пошкоджено скління та фасад девʼятиповерхівки, але пожежа не виникла. П'ятеро людей отримали травми, троє з них у критичному стані і були госпіталізовані», - повідомив Кіпер.

Також сталося займання мансардного поверху недобудованого будинку. Пожежу площею 400 м² вдалося швидко погасити. Також пошкоджено скління одного з медичних закладів.

Правоохоронці документують наслідки ще одного злочину росіян проти мирного населення Одещини.

Нагадаємо, що 8 жовтня в Чорноморську Одеської області в результаті атаки російських дронів загорілися квартири у житловому будинку. За словами голови Одеської обласної державної адміністрації Олега Кіпера, російські агресори з полуночі до світанку, протягом чотирьох годин, тероризували Одеську область за допомогою безпілотників.

2 жовтня ворог атакував Ізмаїльський район, використовуючи безпілотники. Зазначено, що росіяни нападали на пристань та кордонну інфраструктуру. В результаті атаки двоє водіїв вантажівок отримали поранення.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua