На Прикарпатті через атаку дронів РФ пошкоджено об'єкт промисловості.

Пошкоджений об'єкт промисловості атакою дронів РФ
Пошкоджений об'єкт промисловості атакою дронів РФ

У ніч на 13 вересня під час атаки дронів Російської Федерації об'єкт промисловості в Івано-Франківській області постраждав і загорівся, повідомили Міненерго та голова області Світлана Онищук.

У Івано-Франківській області пошкоджено об'єкт промислової інфраструктури внаслідок атаки безпілотних літальних апаратів

Енергетики повідомляють, що під час гасіння пожежі було вимкнено електроенергію, але вже відновили постачання.

Незважаючи на пошкодження, підприємство продовжує працювати, але ніхто не постраждав.

Цієї ночі противник знову атакував нашу область, працювала протиповітряна оборона. Зараз рятувальні служби прибирають наслідки повітряної атаки. Дякуючи Богу, ніхто не постраждав або не загинув

Сьогодні вранці, 13 вересня, Російська Федерація вдарила керованою авіабомбою по місту Охтирка в Сумській області. Наразі немає даних про постраждалих. Внаслідок обстрілу пошкоджено будинок, господарські споруди, автомобілі та будівлі підприємства.

Також у цю ніч російські окупанти атакували Одесу та Одеський район безпілотниками. Є пошкодження і один постраждалий. Внаслідок падіння уламків пошкоджено гаражі, скляні вікна у приватних будинках, автомобілі та будівлі. У 74-річного чоловіка є розрізана рана руки, йому надали медичну допомогу на місці.

Раніше було повідомлено, що російські окупанти обстріляли шляхопровід "Східний". Наразі дозволений рух лише в одному напрямку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua