На Рівненщині автоцистерна врізалась у блокпост: загинув поліцейський (фото).

Автоцистерна на Рівненщині зіткнулась з блокпостом
Автоцистерна на Рівненщині зіткнулась з блокпостом

Сьогодні, 28 вересня, на Рівненщині трапилася автопригода: автоцистерна врізалася у блокпост. В результаті цього загинув поліцейський, ще один поліцейський та військовий отримали травми. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

За інформацією правоохоронців, ДТП сталося на трасі Київ-Ковель-Ягодин. Водій автоцистерни DAF, 64-річний чоловік з Кременчука, з невідомих причин врізався у блокпост на кордоні Рівненської та Житомирської областей.

Унаслідок ДТП загинув 40-річний поліцейський. Іще двоє осіб, 28-річний кінолог та 27-річний військовослужбовець, отримали тяжкі травми та перебувають у лікарні. Керманич вантажівки отримав незначні тілесні ушкодження, відповідно до огляду – трезвий. Цистерна була наповнена газом, на щастя, вона не розгерметизувалась.

За повідомленням Національної поліції України, загиблим правоохоронцем є старший сержант поліції Сергій Трум, поліцейський-водій взводу №2 роти конвойної служби ГУНП в Рівненській області.

Сергій Трум почав свою кар'єру у правоохоронних органах у 2005 році. Він працював у патрульній службі, групі реагування патрульної поліції, конвойній службі. З травня чоловік був відряджений до складу бойового підрозділу патрульної поліції "Хижак". Однак ця нічна зміна стала останньою в його житті.

Колеги пам'ятатимуть його, як сумлінного та відповідального працівника, чуйного і справедливого товариша, який завжди готовий був прийти на допомогу. Декілька днів тому йому виповнилось 40. Без батька залишився 16-річний син. Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua