На Рівненщині дівчина знімала відео біля портретів загиблих воїн під російський реп.

Дівчина біля портретів загиблих воїн під російський реп
Дівчина біля портретів загиблих воїн під російський реп

Дівчинку, яка танцювала під російську музику на фоні портретів загиблих воїнів, розшукали на Рівненщині

На Рівненщині правоохоронці знайшли дівчинку, яка танцювала під російську музику на фоні портретів загиблих воїнів. Про це повідомила пресслужба поліції Рівненської області.

Дівчина танцювала під російський реп з нецензурними словами, вона також записувала свої відео на тлі синьо-жовтих прапорів та портретів загиблих українських захисників.

«Поліцейські спільно з СБУ її розшукали і встановили особу дівчини. Згодом працівники поліції склали адмінпротокол за статтею 173 – дрібне хуліганство. Дівчина виявилась місцевою мешканкою. Їй 23 роки», – прокоментували у поліції.

Ця дівчина – Євгенія Кудіна з міста Сарни Рівненської області. Вона вже зняла відео зі своїми вибаченнями.

«8 вересня 2024 року на центральній площі Сарнів, де розташована алея пам'яті полеглих захисників України, я зняла відеоролик непристойного характеру під російську музику. Розмістила відеоролик у соцмережі Тік-Ток. Я не думала про почуття родичів загиблих воїнів. Приношу щирі вибачення перед рідними та українцями за свої дії» – заявила вона.

Раніше повідомлялося, що в Києві невідомі особи пошкодили могили військових Дмитра Коцюбайла Да Вінчі, Андрія Пільщикова Джуса та Павла Петриченка, які поховані на Аскольдовій могилі.

Також у Києві перед судом відповідатимуть троє молодих чоловіків, які на пам'ятнику захисникам України та Степану Бандері написали лайки польською мовою за плату в 5 тисяч гривень.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua