Наглядова рада «Укренерго» призначила виконувача обовʼязків голови правління.

Виконувач обовʼязків голови правління Укренерго
Виконувач обовʼязків голови правління Укренерго

Наглядова рада "Укренерго" призначила Олексія Брехта виконувачем обов'язків голови правління. Про це повідомлено пресслужбою компанії.

Зазначається, що Олексій Брехт вже 23 роки працює в компанії та загалом в енергетичному секторі - 25 років. Протягом останніх двох років він був членом правління "Укренерго" і відповідав за експлуатацію, відновлення та розвиток мережі системи передачі.

Компанія залишається на курсі залучення міжнародної допомоги для відновлення високовольтної мережі після російських атак та посилення її стійкості. Також серед цілей компанії - поглиблення інтеграції до європейського енергетичного простору. Це гарантуватиме підтримку у протистоянні енергетичному терору.

Компанія продовжуватиме дотримуватися корпоративного управління за стандартами Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та очікуватиме прозорого обрання незалежної Наглядової ради та призначення голови правління "Укренерго".

Раніше з посади голови "Укренерго" звільнили Олексія Кудрицького. Стверджується, що рішення наглядової ради компанії про припинення його повноважень достроково не пов'язане з темою захищеності енергооб'єктів. Кудрицький ініціював позачергове засідання наглядової ради, переконаний, що питання звільнення й призначення керівника "Укренерго" - це повноваження саме наглядової ради.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua