Найбільша активність ворога зберігається на двох напрямках – Генштаб .

Активність ворога на двох напрямках
Активність ворога на двох напрямках

За даними Генерального штабу ЗСУ, на Покровському і Торецькому напрямках відбулося 76 бойових зіткнень. Українські захисники зупиняють ворога і руйнують його плани. Проте, російські загарбники продовжують активно діяти на цих напрямках.

Харківський напрямок

У районі Вовчанська були дві ворожі атаки, які тривають. Ситуація під контролем.

Куп'янський напрямок

Противник безуспішно намагався просунутися до українських позицій у районі Андріївки. Його атаки тривають неподалік Стельмахівки і Піщаного. У цілому, зафіксовано п'ять бойових зіткнень. Окупанти також скинули авіабомби на Новоосинове і Петропавлівку.

На Лиманському напрямку ворог збільшив кількість атак до трьох. Бойові дії відбулися поблизу Макіївки і Торського.

Сіверський напрямок

Противник двічі невдалисько намагався прорвати нашу оборону у районі Виїмки. Бойові дії тривають у п'яти локаціях неподалік Спірного, Іванодар'ївки і Верхньокам'янського. Ситуація під контролем.

Краматорський напрямок

Наших захисників вдалося відбити атаку окупантів біля Часового Яру. В регіонах Кліщіївки, Іванівського і Андріївки ворог зазнав втрат і відійшов.

Торецький напрямок

Противник здійснив 12 штурмів у районах Північного та Нью Йорка, де він і зараз продовжує атакувати. Також, загарбники отримали відсіч біля Залізного і Торецька. Останній і Диліївку було вісім разів бомбардовано КАБами. Біля Диліївки терористи тричі здійснювали авіаудари з боку армійської авіації.

Найбільша активність ворога наразі спостерігається на Покровському напрямку. Тут сьогодні було 36 зіткнень різної інтенсивності. Бої тривають у дев'яти локаціях поблизу Новоолександрівки, Іванівки, Воздвиженки, Свиридонівки, Желанного і Яснобродівки. Авіація окупантів бомбардувала Іванівку, Новотроїцьке, Гродівку і Тимофіївку. Терористи також завдали чотирьох авіаударів НАРами у бік Олександрополя.

На Курахівському напрямку тривають бої. Були відбиті чотири штурми поблизу Красногорівки, Парасковіївки і Костянтинівки. Ворог зазнав втрат.

Времівський напрямок

Противник не проводив активних наступальних дій. Але його авіація здійснила сім ударів біля Богоявленки, Новодонецького і Нескучного.

Оріхівський напрямок

Відбулися два безуспішні бойові зіткнення в районі Малої Токмачки. Ворожа авіація також випустила понад п'ятдесят некерованих авіаракет у бік П'ятихаток, Гуляйполя і Лобкового.

Придніпровський напрямок

Один штурм на лівобережжі Дніпра було відбите нашими захисниками. Українські війська контролюють ситуацію і виснажують ворога по всій лінії фронту та у тилу.

Раніше головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський повідомив, що на Покровському напрямку ворог намагається прорвати оборону, використовуючи свої найсильніші штурмові підрозділи. Бойові дії тривають на всіх напрямках наступу противника, іноді з значними втратами для ворожої сторони. Проте, перемога за нами.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua