Наймасовіше взяття в полон: рота військових РФ здалися ЗСУ на Курщині.

Військові РФ здаються на Курщині
Військові РФ здаються на Курщині

Українські спецназівці утримують у полоні 102 російських військовослужбовців

У Курській області РФ, де зараз триває український наступ, спецназівці Служби безпеки України (СБУ) взяли в полон 102 російських військовослужбовців. Про це повідомляє OBOZ.UA, посилаючись на джерела в Службі безпеки. Разом із повідомленням було надано ексклюзивні фото та відео.

За даними джерел, операцію з взяття в полон провели бійці підрозділу Альфа. Під час операції до полонених виявилися також найманці з кадировського спецназу "Ахмат".

"Це найбільш масове взяття ворога в полон, яке було здійснено одразу", - заявили джерела.

Відомо, що операція бойовиків підрозділу Альфа СБУ на Курській області відбулася 14 серпня. Спецназівці спочатку захопили та очистили великий бетонований ротний опорний пункт російських сил, який був якісно забезпечений усіма необхідними умовами для проживання та зброєю.

Незважаючи на великий опір, російські військові не планували здаватися в полон, оскільки в них були достатньо засобів і військової амуніції. Однак спецназівцям з підрозділу Альфа вдалося затримати значну кількість російських солдатів.

Також було встановлено, що серед затриманих є військовослужбовці з 488-го гвардійського мотострілецького полку Збройних Сил РФ та найманці з "Ахмата".

"Ми говоримо про взяття в полон ворогів саме на Курській області. Це збільшує наш обмінний фонд!" - пояснили джерела.

Нагадаємо, що Збройні Сили України (ЗСУ) здійснили найсильнішу атаку на авіабази Росії за всю війну.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua