Наймолодшому постраждалому 4 роки: фото наслідків атаки на Павлоград.

Постраждалий хлопчик 4 роки: наслідки атаки
Постраждалий хлопчик 4 роки: наслідки атаки

Близько 50 людей віком від 4 до 86 років постраждали внаслідок атаки, яку вчинили російські загарбники у Павлограді. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації (ОВА) Сергій Лисак. Обласний голова також зазначив, що житлові будинки отримали значні пошкодження, але наразі немає точних даних про кількість та ступінь зруйнованості будівель. Усі постраждалі отримують необхідну допомогу. У своєму повідомленні Лисак зазначив: "Уже пів сотні постраждалих. Найстаршому - 86 років. Найменшому - 4. Всім надають необхідну допомогу. Постраждалі будинки - місцевих мешканців. Наслідки оцінюються".

Атака і загроза балістики

Сьогодні, 6 вересня, російські загарбники обстріляли місто Павлоград у Дніпропетровській області. Лисак повідомив, що вже є загиблий та кількість постраждалих продовжує зростати. Він також повідомив, що у регіоні оголошена тривога через загрозу балістики, а військові зафіксували дві швидкісні цілі, які були направлені на Павлоград з Харківської та Донецької областей.

Повітряні сили повідомили, що російські окупанти 6 вересня о 10:00 годині здійснили ракетний удар по цивільній інфраструктурі міста. Було випущено п'ять балістичних ракет типу "Іскандер-М"/KN-23 з Воронезької та Ростовської областей. Наразі триває облік постраждалих. Влада закликає не ігнорувати повітряну тривогу.

Обстріли у Дніпропетровщині та Львівщині

У ніч з 5 на 6 вересня російські загарбники розпочали обстріл Дніпропетровської області, що призвело до постраждання двох цивільних осіб у місті Нікополі. В районах Павлоградського та Синельниківського також сталися вибухи та пожежі, а в Синельниківському районі було знищено господарську споруду та пошкоджено десять приватних будинків.

Також у ніч з 5 на 6 вересня до Львівської області були випущені три ударних безпілотники, проте всі вони були збиті протиповітряною обороною. На щастя, немає жодних жертв або постраждалих. Загалом, під час двох тривог, які оголошувалися в Львівщині, ворог атакував область трьома безпілотниками, проте всі вони були зупинені нашою протиповітряною обороною.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua