Наречена Да Вінчі емоційно відреагувала на рейд ТЦК після концерту «Океану Ельзи».

Наречена Да Вінчі на концерті
Наречена Да Вінчі на концерті

Медсестра батальйону "Вовки Да Вінчі" розкритикувала облаву під час концерту "Океану Ельзи"

Аліна Михайлова, керівниця медичної служби батальйону "Вовки Да Вінчі" імені Дмитра Коцюбайла, висловила свої негативні коментарі щодо облави ТЦК на учасників концерту "Океану Ельзи". Вона опублікувала свою думку в своєму Instagram.

...що ви, як дєла? Особливо порадували всі наші ура-патріоти..., які вскрились і яким дуже не подобається, що на 11 рік війни мамкиних пі***єк забирають з концертів співаків ТЦК. Забирають у той самий час, коли паралельно йде війна за нашу свободу, націю, нашу країну" - емоційно відреагувала Михайлова.

Михайлова зазначила, що саме ці люди у 2022 році благали про порятунок, а тепер говорять "Ганьба поліції та армії".

"І це все ті самі люди, які в 2022 верещали 'сонечки, зайчики, спасіть нас від росіян, в 2024 кричать 'Ганьба поліції, армії'? Дякую, дуже обнадійливо і мотиваційно. І ви кажете, армія воює за оцих п***рів у Києві?" - написала Михайлова.

Після закінчення концерту гурту "Океан Ельзи" у Палаці спорту у Києві, декілька десятків співробітників ТЦК та СП спільно з патрульною поліцією затримали учасників концерту для перевірки їх військово-облікових документів.

Деяких чоловіків, у яких виявили проблеми з документами або які відмовилися їх показати, затримали й відвезли у ТЦК. Ще кільком виписали повістки та відпустили.

Кабінет міністрів вніс зміни до порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період. Тепер, прибути до ТЦК потрібно протягом семи діб з адміністративного центру області та протягом десяти діб з інших населених пунктів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua