Не вбирають запахи і безшумні: чому гранітні мийки витіснили металеві.

Гранітні мийки - новітнє рішення без запаху
Гранітні мийки - новітнє рішення без запаху

Сучасні кухні з гранітними мийками: практичність і довговічність

Сьогоднішні кухні приваблюють своїм дизайном та функціональністю. Тому кожна господиня залюбки готує страви в комфортній і легкій атмосфері. Одним з найважливіших видів сантехнічного обладнання є кухонна мийка, яка надає приміщенню довершеного вигляду.

Якість та тривалість експлуатації мийки залежить від матеріалу, з якого вона виготовлена. Найбільш популярним є граніт, який виготовляється із 80% самого каменю та 20% акриліту. Це дає змогу забезпечити тривалий термін експлуатації та стійкість мийки до будь-яких механічних пошкоджень. Крім того, поверхня цього обладнання не псується від контакту з посудом і здатна прослужити багато років.

Він складається з 80% самого каменю та 20% акрилитика. Завдяки частинкам природного граніту забезпечується тривалий термін експлуатації та стійкість мийки до різних механічних пошкоджень. Поверхню обладнання неможливо побити будь-яким посудом, вона залишиться вцілілою та буде служити багато років.

Гранітні мийки не фарбуються під впливом продуктів, не вбирають неприємних запахів, витримують вплив сонячних променів, гігієнічні та стійкі до агресивних хімічних засобів догляду, здатні витримувати надвисокі температурні показники - близько 2800 С, безшумні завдяки здатності поглинати звуки від струменів води.

Широкий вибір кольорів мийок для кухні пов'язаний з гранітними гранулами. Вони можуть бути сірого, білого, чорного або пісочного кольору. Крім того, за допомогою спеціальних технологічних процесів мийка може мати приголомшливі відтінки, такі як ніжний бежевий або темно-коричневий.

Одним ще недоліком такого обладнання є його висока ціна. Але вона виправдовується міцністю і привабливим зовнішнім виглядом.

Як вибрати гранітну мийку для кухні?

Вибір гранітної мийки для кухонного інтер'єру доцільно провести після остаточного вирішення питання щодо стилістичного оформлення кімнати. Тільки в такому випадку сантехніка буде гармонійно виглядати і вдало поєднуватися з меблями, побутовою технікою та декором.

Також важливо врахувати улюблені сімейні страви. Подумайте, що саме ви найчастіше готуєте, які продукти використовуєте, скільки часу витрачаєте на миття посуду тощо.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua