«Невиховані собаки». Сестра Кім Чен Ина пригрозила Україні та Південній Кореї.

Сестра Кім Чен Іна загрожує Україні
Сестра Кім Чен Іна загрожує Україні

Сестра Кіма Чен Іра, диктатора Північної Кореї, висловилась зневажливо про Україну та Південну Корею, називаючи їх "невихованими собаками" та "однаковими, як дві краплі води". Інформацію про це повідомляють газета Korean JoongAng Daily та агентство KCNA.

За словами представниці Центрального комітету Трудової партії КНДР, "Судячи з поведінки Сеула та Києва, які метушаться, випрошують і наважуються нести безглузду нісенітницю щодо держав, які мають ядерну зброю, вони однакові, як дві краплі води. Треба назвати це спільними рисами, які властиві невихованим собакам, виплеканих США".

За її словами, "військова провокація" проти держави з ядерною зброєю може стати жахливою ​​ситуацією, яку "неможливо уявити політикам і військовим експертам".

Раніше Північна Корея заявила, що військова допомога США Україні є "неймовірною помилкою" та грою з вогнем проти ядерної держави Росії. Впливова сестра лідера Північної Кореї, Кіма Чен Ір, заявила, що Вашингтон посилює конфлікт в Україні та веде всю Європу на межу ядерної війни.

Нагадаємо, раніше очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов повідомив, що на сході Росії перебуває близько 11 тис. північнокорейських піхотинців, які проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Північна Корея відкинула звинувачення, що її солдати воюють на боці Росії проти України, заявивши, що її відносини з Москвою є "легітимними й заснованими на співпраці". Інформацію про війська в КНДР називають "безпідставними чутками".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua