Нічна атака РФ на Херсон: є загиблий та поранені.

Атака РФ на Херсон: загиблий та поранені
Атака РФ на Херсон: загиблий та поранені

Атака безпілотниками на Херсонщині: є загиблий та поранені

Росія здійснила атаку на Херсонську область вночі з 30 на 31 липня за допомогою безпілотників. Як результат, одна людина загинула, а кілька інших постраждали. Про це повідомив голова Херсонської обласної військово-цивільної адміністрації Олександр Прокудін.

«Уночі через удар російського безпілотника по Херсону загинув 68-річний чоловік. Також постраждала 73-річна жінка. У неї діагностували акубаротравму. Медики надали їй допомогу на місці», – йдеться у повідомленні.

Олександр Прокудін зазначив, що ще троє мешканців Олександрівки також постраждали внаслідок атаки. «Це двоє чоловіків – 26 і 53 років – та 54-річна жінка. Вони отримали мінно-вибухові травми та акубаротравми. Їм була надана медична допомога і залишено на місці події».

Загалом, було знищено дев'ять безпілотників Shahed в Херсонській області.

Атака на Київ

Також слід зазначити, що вночі з 30 на 31 липня Київ став мішенню наймасовішої атаки з використанням безпілотників з 2024 року.

У результаті ранкових повітряних атак дронами ворожі безпілотники продовжили обстрілювати Київ з різних напрямків, але жоден з них не досяг цілі. Влада знищила кілька ворожих ударних дронів за допомогою систем протиповітряної оборони.

Загалом, понад чотири десятки безпілотників противника було збито в повітряному просторі Києва та на підступах до столиці.

Пожежа в житловому будинку

Також вночі у Київській області наслідком падіння уламків безпілотника став пожежа в житловому будинку. Пожежники змогли загасити вогонь і врятувати будівлю, хоча вона зазнала пошкоджень.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua