Нічний обстріл Дніпра: уже 19 постраждалих, серед загиблих – дитина.

Ілюстрація: Нічний обстріл Дніпра
Ілюстрація: Нічний обстріл Дніпра

Увечері 25 жовтня російські військові здійснили ракетний удар по житловому кварталу в Дніпрі. За попередньою інформацією, загинуло троє людей, серед них дитина. Ще 19 осіб, включаючи четверо дітей, отримали поранення. Про це повідомив начальник Дніпропетровської обласної адміністрації Сергій Лисак.

У Дніпрі троє людей загинули, серед них – дитина. 19 постраждалих, з них четверо – діти. Восьмеро – госпіталізовані", – заявив глава регіону.

У результаті ракетної атаки, яка сталася під час ночі, були розрушені кілька місцевостей. Зруйновані житловий будинок та гараж. Пошкоджені 13 багатоповерхових будинків і два приватних будинку, а також 30 автомобілів. Лікарня також зазнала пошкоджень.

Після вибухів, всі рятувальні служби – ДСНС, швидка допомога, поліція, прийшли на допомогу людям. Роботу проводять активісти та благодійники. Людям надають гарячу їжу та напої. Психологи займаються підтримкою постраждалих. Комунальні служби вже вивезли 80 тонн будівельного сміття", – додав Лисак.

Крім Дніпра, ворожа армія також здійснила атаки на Нікопольщину - в райцентрі і Марганецькій громаді. Ворог використовував дрони-камікадзе і артилерійські удари. Інфраструктура отримала серйозні пошкодження. Ціль терористів - невинні мирні мешканці.

Раніше повідомлялося про трьох загиблих і 14 постраждалих внаслідок нічної атаки на Дніпро 25 жовтня.

Нагадаємо, що в результаті ворожої атаки на Київщині була вбита жінка, дитина зазнала поранень, а рятувальники ліквідували дві пожежі. Також в Києві через атаку безпілотника загинула дівчинка.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua