Нічний удар по Харківщині: зросла кількість постраждалих, серед них – двоє дітей.

Постраждалі діти після нічного удару
Постраждалі діти після нічного удару

Ворожа атака на Харків та область

25 серпня рано-вранці, ворог здійснив напад на Харків та його область. В результаті цієї атаки постраждали 14 людей, серед яких двоє дітей. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Зокрема, ворог обстріляв два райони Харкова. Унаслідок обстрілу Індустріального району загорілися дерева та чагарники на просторі 150 метрів квадратних. Також, через обстріл Слобідського району, загорівся двоповерховий приватний будинок і постраждали восьмеро людей.

Крім того, окупанти атакували місто Чугуїв, в результаті чого згоріли два приватних будинки, а п'ятеро цивільних осіб отримали поранення, серед яких були чотирирічний хлопчик та 14-річна дівчина.

Навіть Балаклія потрапила під обстріл під час ночі. Унаслідок цього обстрілу було зруйновано шість приватних будинків. Також були пошкоджені покрівлі та вікна семи будинків, а також шість легкових автомобілів. Один чоловік, віком 55 років, отримав поранення внаслідок цих обставин.

Блок галереї

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про шістьох поранених у результаті нічного обстрілу Харкова.

Як було повідомлено, у ніч на 25 серпня російські загарбники атакували Краматорськ, в результаті чого постраждали троє журналістів, серед яких були громадянин України, США та Великої Британії.

Також ввечері 24 серпня російські війська здійснили авіаційно-ракетний удар по приватному сектору міста Суми. В результаті двох влучень постраждали семеро людей, з яких двоє перебувають у важкому стані.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua