«Ніколи не буде нікого, схожого на нього». Мадонна повідомила про смерть брата.

Світлина Мадонни та її брата на червоній доріжці
Світлина Мадонни та її брата на червоній доріжці

Помер молодший брат Мадонни - Крістофер Чікконе

У 63 роки відійшов з життя художник, танцюрист, дизайнер і молодший брат Мадонни Крістофер Чікконе. Про це повідомляє Associated Press.

Чікконе помер у п'ятницю, 4 жовтня, в штаті Мічиган, зазначив представник сім'ї Бред Тейлор.

Мадонна в Instagram опублікувала спільні фотографії зі своїм братом та зворушливий пост, в якому описала їхній непростий, але міцний зв'язок. Вона згадала про їх спільне захоплення танцями у дитинстві, яке стало для них обох шляхом самовираження. Чікконе відкрито жив як гей у консервативному середовищі.

Чікконе був тісно пов'язаний з успіхами своєї сестри у шоу-бізнесі у 1980-х роках. Він знявся у таких її кліпах, як Lucky Star і був арт-директором її світового туру Blond Ambition World Tour і директором туру The Girlie Show.

У 2008 році він видав автобіографію "Життя з моєю сестрою Мадонною", де описав як їхні складні стосунки та роки співпраці. Крістофер Чікконе також працював дизайнером інтер'єрів, створюючи проєкти для будинків Мадонни в Нью-Йорку, Маямі та Лос-Анджелесі.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Madonna (@madonna)

Мадонна написала: "Я рада, що він більше не страждає. Ніколи не буде нікого, схожого на нього. Я знаю, що він десь танцює".

У останні роки Чікконе переїхав до Мічигану, щоб бути ближче до сім'ї. Він був одружений з британським актором Реєм Текером, який був з ним до самої смерті.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua