Обережно, заморозки: Гідрометцентр спрогнозував погоду на 2 жовтня.

Рисунок термометрів і сніжинок на синьому тлі
Рисунок термометрів і сніжинок на синьому тлі

Переважно суха та тепла погода очікується в Україні у вівторок

2 жовтня на всій території України передбачається сонячна та тепла погода. Буде відсутність опадів, що приємно здивує мешканців та гостей країни.

Прогноз такої погоди надає Український гідрометцентр, за даними журналу "Хвиля".

У більшості регіонів дмуть південно-східний вітер зі швидкістю 5-10 м/с. Однак на півночі країни, а також у Вінницькій та Одеській областях, вітер змінить напрямок на північний.

Температура повітря вночі очікується від 6 до 11 градусів тепла, а на узбережжі моря підніметься до 14 градусів. Протягом дня повітря прогріється до 16-21 градуса, а на сході та південному сході країни термометр може показувати 25 градусів.

Прогноз погоды на осень в Украине

У західних областях України буде трохи прохолодніше: вночі температура становитиме від 1 до 6 градусів тепла. На Закарпатті та Прикарпатті можливі заморозки на поверхні ґрунту до 0-3 градусів. Протягом дня температура в західному регіоні очікується від 12 до 17 градусів тепла.

На високогір'ї Карпат вночі температура може коливатися від 3 до 2 градусів морозу, а вдень повітря прогріється до 8-13 градусів.

У Київській області очікується мінлива хмарність без опадів. Вітер буде переважно північний зі швидкістю 5-8 м/с. Температура вночі становитиме 6-11 градусів, а протягом дня підніметься до 16-21 градусу. В Києві вночі буде 8-10 градусів, а вдень повітря прогріється до 17-19 градусів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua