Обстріл Костянтинівки: росіяни влучили у відділення «Нової пошти» (фото).

Відділення «Нової пошти» після обстрілу в Костянтинівці
Відділення «Нової пошти» після обстрілу в Костянтинівці

Російські загарбники обстріляли вантажне відділення "Нової пошти"

У результаті обстрілу росіянами вантажне відділення "Нової пошти", що знаходилося у торгівельному центрі, постраждало. Пресслужба компанії повідомила про це.

Компанія "Нова пошта" заявила, що всі її працівники перебувають у живих, але один з них отримав контузію і отримує необхідну допомогу. Також серед місцевих мешканців є поранені.

За словами "Нової пошти", деякі посилки вдалося врятувати. Компанія гарантує своїм клієнтам повне компенсування за знищений вантаж.

"Цей черговий підступний удар знову нагадує нам, з ким ми маємо справу", - підкреслили у пресслужбі.

Сьогодні, 9 серпня, російські загарбники атакували Костянтинівку у Донецькій області. Вони обстріляли супермаркет і вантажне відділення "Нової пошти". В результаті сталася велика пожежа, внаслідок якої є постраждалі і загиблі. Глава Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін повідомив, що терористи використовували ствольну артилерію для обстрілу Костянтинівки.

Президент Зеленський оприлюднив наслідки удару російських терористів по супермаркету і відділенню "Нової пошти" у Костянтинівці. Наразі відомо про чотири загиблих і щонайменше 24 поранених. Багато людей знаходяться під завалами.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua