Обстріл Сум та Конотопа: головне за ніч.

Повстанці в головному місті нашу
Повстанці в головному місті нашу

У ніч на 17 вересня війська Росії атакували Сумщину за допомогою безпілотників Shahed. Міста Конотоп та Суми були обстріляні.

Російські "шахеди" розпочали масовану авіаційну атаку по Сумах

Військові Росії влаштували масовану авіаційну атаку дронами-камікадзе "шахед" по Сумах. Про це повідомляє обласна військова адміністрація (ОВА). У місті відчувалися близько 10 вибухів, які почалися з 23:20.

Наразі наслідки атаки ще уточнюються, а всі необхідні служби працюють над ліквідацією наслідків.

У Амурській області РФ зник гелікоптер

Гелікоптер Robinson R66 зник на території Амурської області. На борту перебували три людини, повідомляють російські медіа.

За інформацією, зареєстрована надзвичайна ситуація на території Зейського муніципального округу, коли спрацював аварійний маяк гелікоптера Robinson R66. Літак здійснював незареєстрований переліт.

Наразі ведуться пошуки. У пошукові роботи залучено дві наземні групи, в яких беруть участь вісім людей і дві одиниці техніки. Пошук триває зранку 17 вересня.

Знищення російської бойової машини десанту зняли на відео

Українські військові продемонстрували свою рішучість та майстерність, знищивши російську бойову машину десанту (БМД-4) і розсіявши ворожий десант у селі на території Курської області Росії. Про це повідомили у пресслужбі Десантно-штурмових військ.

Конотоп був обстріляний російськими дронами-камікадзе

Російські війська здійснили авіаційний удар по місту Конотоп Сумської області за допомогою безпілотників "Шахед". Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua