"Один із найсильніших у Європі": Зеленський показав F-16 і розповів про "щит України".

Президент Зеленський показав український F-16
Президент Зеленський показав український F-16

Президент України Володимир Зеленський підтвердив, що винищувачі F-16 прибули до України. Він зазначив це під час церемонії нагородження з нагоди Дня повітряних сил ЗСУ. Зеленський підкреслив, що це новий етап розвитку Повітряних сил України і висловив подяку всім партнерам, які сприяли в цьому проекті. Він також наголосив, що винищувачі вже знаходяться в Україні і виконують свої завдання.

Зеленський також зазначив, що протягом війни Повітряні сили України здійснили 22 тисячі бойових вильотів і збільшили свою потужність. Однак, він підкреслив, що Україні потрібно ще більше сучасних систем протиповітряної оборони для захисту від ракет і дронів з боку Росії.

Президент висловив подяку всім льотчикам, інженерам, технічним працівникам та воїнам протиповітряної оборони за їхню роботу і героїзм. Він наголосив на важливості їхнього внеску в захист України і життя наших громадян.

Нагадаємо, Зеленський також висловив подяку Збройним силам за успішні удари по кораблях, НПЗ, логістиці і військових аеродромах РФ.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua