Окупанти атакували Черкащину: є загибла, пошкоджено об'єкт критичної інфраструктури.

Атака окупантів на Черкащину: жертви та пошкодження
Атака окупантів на Черкащину: жертви та пошкодження

Російські атаки на Черкащину забрали життя однієї жінки

Сьогодні розпочалися атаки російських військ на Черкаську область. Ворог використовував ракети та безпілотні апарати. На жаль, одна жінка стала жертвою цих нападів. Про це повідомив голова Черкаської обласної військово-цивільної адміністрації Ігор Табурець.

“Внаслідок масованого удару по Уманському району від отриманих поранень загинула жінка 1961 року народження. Її доставили до медичного закладу в дуже тяжкому стані. На жаль, лікарі не змогли її врятувати. Щирі співчуття родині та близьким!”, – зазначено в заяві.

Також Ігор Табурець розповів, що в Черкаському районі був атакований об'єкт критичної інфраструктури.

“Ми продовжуємо розслідування наслідків. Крім того, “Шахед” наніс удар по складскому приміщенню приватного підприємства. Пожежу вже ліквідували. Один травмований відмовився госпіталізуватися. У приватному секторі обласного центру вікна житлового будинку та будівлі ДЮСШ пошкоджено уламками БпЛА”, – додав голова Черкаської обласної військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, що 19 жовтня на Сумщині та Чернігівщині були введені аварійні вимкнення світла.

На жаль, це не перший випадок російських атак на Україну. У ніч з 18 на 19 жовтня були завдані авіаційні удари російських військ по Шосткинській громаді Сумської області, використовуючи керовані авіабомби та безпілотні апарати. Внаслідок цих атак постраждали сім людей, а також були пошкоджені об'єкти енергетичної інфраструктури. Про це повідомили в Сумській обласній військово-цивільній адміністрації.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua