Окупанти атакували Суми: чоловік втратив дружину, дитину та сестру (оновлено).

Послідствія атаки окупантів в Сумах
Послідствія атаки окупантів в Сумах

У Сумах після атаки безпілотників на житловий квартал загинуло троє людей, з них одна дитина. Цю інформацію повідомила прокуратура Сумщини.

Атака сталася 22 жовтня 2024 року близько 00:02 години. Окупанти використали заборонені міжнародним правом методи ведення війни і атакували житловий квартал в Сумах.

Засіб ураження потрапив до приватного будинку, де поранення отримав 50-річний чоловік. Але його 50-річна дружина, 62-річна сестра та 14-річна донька загинули.

Сумська обласна прокуратура вже розпочала досудове розслідування щодо порушення законів та звичаїв війни, а також умисного вбивства.

Зазначимо, що окупанти здійснили 303 удари по дев'яти населених пунктах Запорізької області, що призвело до 77 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. На жаль, унаслідок атаки загинули троє людей, а 19 отримали поранення, включаючи восьмирічну дівчинку.

Нагадаємо, що вранці 21 жовтня безпілотник ударив у п'ятиповерхівку в селищі Глеваха, Фастівського району Київської області, що призвело до часткової руйнації покрівлі будинку.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua