Окупанти мілітаризують українських дітей на окупованих територіях.

Діти з окупованих територій на військових тренуваннях
Діти з окупованих територій на військових тренуваннях

Російські окупанти залучають дітей до військової підготовки на окупованих територіях України

Збройні сили Росії продовжують політику мілітаризації дітей на тимчасово окупованих територіях України з метою збільшити свій мобілізаційний резерв. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

З початку нового навчального року у школах на окупованих територіях вводять новий предмет - "Основи безпеки та захисту вітчизни". У рамках цього предмету дітей будуть навчати основам вогневої, тактичної, медичної та іншої бойової підготовки. Заняття проводитимуть спеціально підготовлені викладачі з Росії.

За інформацією Центру національного спротиву, цей предмет викладатимуть спеціально підготовлені викладачі, яких завезли з Росії і які пройшли додаткове навчання для підвищення своєї кваліфікації.

Центр національного спротиву закликає українців на окупованих територіях не співпрацювати з окупантами і не допускати залучення дітей до ворожих програм навчання та підготовки.

Нагадаємо, що на тимчасово окупованих територіях російські окупанти провели семінар серед вчителів з метою виявлення дітей, які можуть підтримувати Україну.

Раніше повідомлялося, що окупанти продовжують наступ поблизу двох населених пунктів у Донеччині.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua