Окупанти обстріляли ринок у Костянтинівці: є загиблі (відео).

Обстріл ринку у Костянтинівці: жертви і руйнування
Обстріл ринку у Костянтинівці: жертви і руйнування

Обстріл ринку у Костянтинівці: загиблі та поранені

Сьогодні, 7 вересня, російські війська обстріляли ринок у Костянтинівці, Донецька область. Це сталося не вперше, коли ринок стає мішенню обстрілів. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали.

За словами очевидців, цілью обстрілу був ринок, і через цього виникли загиблі та поранені. Деталі інциденту уточнюються.

За повідомленням очевидців, після атаки є жертви та постраждалі, а ринок знову став об'єктом обстрілів. Згідно з інформацією місцевих Telegram-каналів, було почуті від 8 до 10 вибухів.

Пізніше глава Донецької ОВА, Вадим Філашкін, підтвердив, що російські війська обстріляли Костянтинівку у Донецькій області. Внаслідок цього загинули троє людей, троє отримали поранення, а також є матеріальні пошкодження. Філашкін повідомив: "3 людини загинули і 3 поранені внаслідок обстрілу Костянтинівки. Росіяни обстріляли місто артилерією, вбивши трьох чоловіків віком від 24 до 69 років. Три людини отримали легкі поранення, їм надано необхідну медичну допомогу".

Нагадаємо, в Київській області тривала повітряна тривога більше вісьми годин через атаку ворожих дронів. Критичні та житлові об'єкти не постраждали, а під час падіння уламків збитих цілей були пошкоджені три приватні будинки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua