Окупанти просунулися біля Селидового: військовий розповів про загрозу для ЗСУ.

Бойовики біля Селидового
Бойовики біля Селидового

Російські окупаційні війська продовжують наближатися до міста Селидове в Донецькій області. Це істотно загрожує українським воїнам, які захищають цей район. Про це повідомив пресофіцер 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії "Кара-Даг" Віталій Міловідов у інтерв'ю "Київ24".

Міловідов зазначив, що Селидове розташоване на стратегічно важливих висотах і має велике значення для оборони міста Покровськ. Окупанти намагаються захопити цей населений пункт.

"Наразі бачимо рух окупантів на південь і північ від Селидового, з метою створення умов для оточення наших військових підрозділів і створення незручних умов для них"

За словами Міловідова, на деяких ділянках фронту ворог укріплюється значною мірою, використовуючи FPV-дрони, артилерійські снаряди і десант.

"Зростає обстріл наших позицій, але ми витримуємо і відбиваємо все, що рухається у нашому напрямку"

Нагадаємо, що окупанти зупинилися за семи кілометрах від Покровська в Донецькій області.

Раніше російська армія окупувала селище Невське і продовжує поштовхатися у декількох населених пунктах Донеччини.

"Російська Федерація направила цілий військовий корпус і додаткові танкові сили до Селидового в Донецькій області. Окупанти перемістили свої сили на південь від Покровська. Битви також відбуваються в Торецьку, Нью-Йорку та Часовому Ярі"

Олександр Рясний, військовослужбовець 15-ї бригади Нацгвардії "Кара-Даг", яка тримає оборону у Селидовому, повідомив, що російська армія оточує Збройні Сили України на всьому фронті, перекриваючи їх логістичні лінії з вогневою підтримкою.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua