Окупанти розстріляли українських військових, Луческу встановив світовий рекорд. Головне за 13 жовтня.

Українські військові під час розстрілу
Українські військові під час розстрілу

На Курщині окупанти розстріляли 9 українських військових у районі Зеленого Шляху. Хлопці змушені були зустрітися з ворогом і відстрілюватися. Ситуація на Курщині залишається нестабільною, але сили Оборони продовжують стабілізувати ситуацію і відновлюють втрачене.

Вищий антикорупційний суд дозволив провести спеціальний судовий розгляд щодо народного депутата Андрія Одарченка, який перебуває у розшуку. Адвокат Одарченка просив зупинити провадження через відсутність свідчень депутата та невчинення будь-яких дій з боку прокуратури щодо його неявки на засідання.

Міністр закордонних справ Ірану Аббас Аракчі заявив, що Іран не передавав Росії балістичні ракети. Він закликав Європу не піддаватися політиці шантажу Ізраїлю та знайти іншу історію. Аракчі також наголосив, що ірано-російська військова співпраця має довгу історію і не є новинкою.

Президент США Джо Байден планує відвідати Німеччину наступного тижня. Під час офіційних зустрічей з федеральними канцлером і президентом будуть обговорюватися дії західних союзників у зв'язку з ситуацією в Україні і війною на Близькому Сході.

Колишній тренер "Шахтаря" та "Динамо" Мірча Луческу встановив світовий рекорд за найдовшу тренерську кар'єру на чолі збірної. Він став головним тренером збірної Румунії вперше у 1981 році і знову у серпні 2022 року. За цей час Луческу провів багато тренувань і здобув чимало перемог. Його світовий рекорд складає 42 роки і 336 днів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua