Окупанти в паніці повідомляють, що ЗСУ зайняли кілька сіл Курської області.

Паніка серед окупантів - ЗСУ знову перемагають
Паніка серед окупантів - ЗСУ знову перемагають

Збройні сили України захопили населені пункти Миколаєво-Дар'їно, Дар'їно та Свердликове в Суджанському районі Курської області. Цю інформацію підтвердив телеграм-канал Astra, який опублікував дані російських пабліків. Поки що невідомо, де знаходиться лінія контролю на трасі Рильськ-Суджа. При цьому є також інформація про бої в населеному пункті Суджі-Гончарівка.

Мешканка Курської області підтвердила, що російські військовослужбовці зайняли Свердликове. Вона заявила, що населений пункт залишився без світла, води та газу.

Окрім того, російські пабліки повідомляють про перекидання резервів українського командування. За цими даними, українські військовослужбовці зібралися в Юнаківці та рухаються в бік Свердликового або Гончарівки. Загалом прикордонні з’єднання ЗСУ нараховують до двох тисяч військових.

Силові структури продовжують відстежувати ситуацію та підтверджувати інформацію, проте з поважних причин не всю її розголошують.

Ніч на 7 серпня була помітна атаками дронів у російських регіонах. Наслідками атак стали пошкодження будівель у Воронежі, знеструмлення 10 населених пунктів у Білгороді та збиття ракет у Курській області. За даними російського Міністерства оборони, було знищено 11 дронів.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua