Окупанти вдарили ракетами по Миколаєву: з'явилися фото наслідків.

Ракети, цивільні жертви, руйнування, Миколаїв
Ракети, цивільні жертви, руйнування, Миколаїв

За інформацією МВС, російські військові здійснили нічні напади на Миколаїв. Внаслідок цих нападів загинула одна людина, ще 16 отримали поранення. Внаслідок атаки були пошкоджені інфраструктурні об'єкти, приватні будинки та автомобілі. Вогонь, що виник через атаки, вже був загасений пожежниками.

Також, у окремому районі міста сталася пожежа в ресторанному комплексі та торгових павільйонах. Однак пожежу вдалося локалізувати і наразі проводиться його ліквідація.

Російські війська атакують українські міста вночі

Нагадаємо, що у ніч проти 15 жовтня російські окупанти здійснили атаки балістичними ракетами на кілька регіонів України. За словами начальника Миколаївської обласної адміністрації Віталія Кіма, унаслідок цих нападів в Миколаєві загинула одна людина, а ще 11 отримали поранення.

Також варто зазначити, що у місті Торецьк на Донеччині не залишилося жодної будівлі або притулку для цивільних мешканців і військових. Це дозволяє окупантам продовжувати свою територіальну окупацію.

Крім того, житлові райони Херсона були обстріляні російськими військами, в результаті чого один снаряд потрапив у житловий будинок і загинули дві жінки.

Також варто зазначити, що російські війська продовжують рухатися в межах Вовчанська (на північний схід від Харкова) і займати позиції ВСУ в Курській області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua