Окупанти завдали 377 ударів по Запорізькій області, є жертви.

Уламки поблизу області, багато постраждалих
Уламки поблизу області, багато постраждалих

Окупанти завдали 377 ударів по Запорізькій області

Окупанти атакували Запорізьку область 377 разів, що призвело до жертв і постраждалих, повідомляє голова Запорізької ОВА Іван Федоров.  

Зазначено, що було зафіксовано сім авіаційних ударів по Лобковому, Степовому, Новоданилівці, Малій Токмачці та Новодарівці.

Безпілотники нанесли удари по Лобковому, Приморському, Гуляйпольському, Новоандріївці, Новоданилівці, Роботиному, Малій Токмачці, Левадному та Малинівці, де було зафіксовано 214 атак. Крім того, 10 обстрілів з РСЗВ накрили Лобкове, Новоданилівку, Роботине та Малу Токмачку, а артилерійські обстріли спіткали Лобкове, Гуляйполе, Преображенку, Новоандріївку, Новоданилівку, Роботине, Малу Токмачку, Малинівку та Левадне.

Загалом зареєстровано дев'ять повідомлень про руйнування житлових будинків та інфраструктури. У Василівському районі загинув 71-річний чоловік, а 67-річна жінка отримала поранення.

Нагадаємо, що 7 жовтня російські війська знову обстріляли територію Запорізької області, зокрема місто Запоріжжя. Ці обстріли спричинили пошкодження інфраструктури, а троє працівників отримали поранення.

5 жовтня росіяни також здійснили обстріл села Мала Токмачка в Запорізькій області. В результаті атаки загинули двоє чоловіків.  


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua