Олександр Усик завітав на новосілля до оборонця Маріуполя (фото).

Усик і Маріуполь - новосілля разом
Усик і Маріуполь - новосілля разом

Олександр Усик відвідав вояка, якому він вручив квартиру

Олександр Усик, абсолютний чемпіон світу з боксу, навідався до вояка Ростислава Приступи, якому благодійна організація "Серце Азовсталі" вручила квартиру. Проект вже надав квартири більш як 130 захисникам з інвалідністю, а до кінця року планує передати героям 200 квартир.

Ростислав Приступа брав участь в обороні Маріуполя та отримав квартиру на Київщині в рамках програми "Серце Азовсталі. Вдома". Його зустріч з Олександром Усиком була приємною несподіванкою.

"Після травми, коли я не міг навіть ходити, спорт допоміг мені відновитися. Я дуже вдячний проєкту 'Серце Азовсталі' та Рінату Ахметову за те, що ми отримали квартиру. Я навіть не мріяв про це. Це мотивує мене рухатися вперед та розвиватися", - повідомив Ростислав.

Більше 100 оборонців Маріуполя з інвалідністю вже отримали квартири за програмою "Серце Азовсталі. Вдома". Загалом проект передбачає передачу 200 квартир.

"Наші захисники потребують такої підтримки. Це чудова ініціатива. Для нас кожна історія цих 200 захисників - це новий виклик. Це люди, які пережили важкі поранення, але це також можливість показати їхню історію успіху та надихнути інших", - зазначила Наталія Ємченко, Голова наглядової ради "Серце Азовсталі".

Програма "Серце Азовсталі. Вдома" продовжує приймати заявки від оборонців Маріуполя. Цього року 70 осіб отримають квартири. Заявки можна подавати до кінця жовтня за номером гарячої лінії 0 (800) 600 114.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua